Tuesday, May 1, 2012

GELUNSUR AIR PALING BEST DI DUNIA





Aiyokkk..tengok sekali pon dah seram nak main gelunsur air ni..

Dengan ketinggian bangunan 14 tingkat menjadikan gelunsur air yg terletak di Fortaleza, Brazil ini antara gelunsur air paling menakjubkan..

Memerlukan keberanian yang sangat tinggi apabila ingin bermain gelunsur air ini..

Jika tidak korang hanya perlu menengoknya saja dari bawah melihat kawan-kawan korang bermain..

Serius best aku tengok tapi berani ke nak main?? hahaha

Kalau setakat Wonderland Melaka tu sapa-sapa pon boleh kan Hazwan Hairy :)












p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI



6 comments:

CiK GorGeouS ! said...

ape de haL ! jom !! :P

ezyra daniel said...

ishhh nie bukan menakutkan tapi mnyaketkan je???....tah ke t tlanggar gelungsur nye border uwh...ngeee

noorniey Azman said...

eh.kem salam jelah kat gelongsor neh xD

Pezol Stylez said...

cG: jom!!

Pezol Stylez said...

@eyzra: xla...ok je

Pezol Stylez said...

@noorniey: takut leteew..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...