Monday, May 7, 2012

CONTEST KE-2 HAZWAN HAIRY







Akhirnya, contest yang ditunggu-tunggu daripada blogger Hazwan Hairi dipublish juga.

Suspen gak apakah bentuk contest yang akan dibuat oleh blogger kecil-kecil cili padi ni.

Rupa-rupanya just wat slogan yg kreatif je mengenai membaca.

Al maklumlah hadiah yg ditawarkan oleh beliau adalah buku motivasi jadi memang sesuai sangatlah dengan tema contest nih kan.

So Hazwan Hairi ni slogan dari saya. Harap-harap dapat menambat hati juri yang akan menilai slogan ni nanti untuk mendapatkan hadiah yg ditawarkan. Ngeee~

"Saya suka membaca kerana saya boleh mengembara ke mana saja, menyelongkar misteri kehidupan yang penuh ragam propanganza dan ektravanganza samada dalam khayalan mahupun realiti." (20 patah perkataan tepat ok)


Kepada kengkawan blogger tuh, meh la join contest ni ramai-ramai. Aktifkan dirimu dengan membaca di  pagi isnin yg indah ini. Wah gituhhh!! Klik SINI kalu nak join yer.

**************************************

p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI

21 comments:

hairy said...

sifu!! 25patah perktaan lah....telah diubah pagi2 buta td..haha..neway tq so much sifu sbb sudi join lagi...gudluck ok..hadiah akn berubah2...

Awie Omar said...

baru follow sini dari
awieomar.blogspot

Pezol Stylez said...

@hairy: its ok..

Pezol Stylez said...

@awie: thanks

bai baizura said...

gudluck yeah :)

amercorner.blogspot.com said...

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

singgah sini
segmen yg sama =)

Pecinta pink^^ said...

wah,,mantap slogan..best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

permata biru said...

singgah sini dari segmen yang sama
gudluck ^o^

anna said...

singgah dari segmen yg sama.. jom p blog ana :)
http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

hairy said...

sifu tahniah top 25..

Pezol Stylez said...

@hairy: yeahhh :)

[PCL] said...

nak ucap tahniah sebab slogan awak listed in t0p 25..gud luck utk seterusnya.

Nur Rahayu Izaima said...

Hay saya dari segmen yang sama ...
jemput sunggah my blog yerr..

http://gadissukamakan.blogspot.com

Linda Zehan said...

Dr segmen yg sama...
Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

hairy said...

tahniah brother..

Mk Syahir said...

tahniah dapat second place..wa dapat no 6 je -__-' niway wa follow blog gempak nih..kalo rajin jemput jengah blog wa =)

Pecinta pink^^ said...

tahniah 2nd place tu:)

[PCL] said...

lg sekali Tahniah...slogan hebak gak nih.

Linda Zehan said...

Tahniah No 2.. Lz no 4 jer.. alhamdulillah..

bai baizura said...

tahniah bro for the 2nd place :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...