Monday, May 28, 2012

BERCANDA DI AIR TERJUN BEKOK PART 2: BATU BERDIRI





Ok dah masuk part ke-2...hehehe;p

Sampai saja kat sne masa on the way nak pergi naek atas air terjun, kitorang terjumpa batu berdiri

Alamak hebatnye...terpegun seketika tengok batu boleh berdiri nih.

Yelah benda baru tengok kan..entah sapa la yang rajin p dirikan batu atas batu ni.

Maybe pengunjung kat situ tak tahu nak wat apa dah, tu yang pi cari batu duk susun2 atas batu.

Tapi ok gak..ada daya penarik kat situ..









22 comments:

Cik Rongoks said...

banyak jugak ek batu yg berdiri kat situ :)

Eunice said...

nice pics!

Pezol Stylez said...

@Cik rongoks: yup byk2..hihi

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

km klu g sungai mesti nk buat menda ni..sonok wokk!!!

*nmpk cm misteri jee batu bole berdiri..

Wadi AR said...

huyooo. bestnye pegi air terjun

Pezol Stylez said...

@AFA: yeke? mest best kan mand sungai..hehe

Pezol Stylez said...

@Wadi: best sgt2

Pezol Stylez said...

@eunice: thanks

Alongxp.com said...

haha... dulu masa aku g meeting kat sungai congkak, malam tu(xla malam sangat, dah pukul 1 pagi) kitorg mandi kat sungainye... pastu berdirikan batu banyak2 camni, pastu duduk lebih kurang 200 ke 300 meter, baling, tengok sapa paling sharp tembakannye.. hahaha

Ardini Izzati said...

Ehh ada jugak eh batu boleh berdiri? Menariknyaaa!

Pezol Stylez said...

@along: ohh yeke? samalah cam semalam..diorang pon wat cmtu..baling batu kat batu tu

Pezol Stylez said...

@ardini: menarik kan..hihi

Nur Shuhada said...

eh byk ye batu brdiri..cm x caya plak.cm pelik je batu leh bediri

Pezol Stylez said...

@shuhada: xla pelik sgt..boleh je kite dirikan

bai baizura said...

seksinya batu itu. hahaha:)) bile ni dpt cuci mata betol2.? :P

Siti K------- said...

ada magnet kot...haha

✿Lady Ainaa✿ said...

wow!!!! cantiknya permandangan.. batu2 yg berdiri tu awsome!!! nice

Pezol Stylez said...

@bai: aiyokk..tgu la..sikit je lg..dpt la nti..haha

Pezol Stylez said...

@siti: hebat kalau ade magnet kat batu tuh..haha

Pezol Stylez said...

@aina: tau xpe..cantik kan

Cik Adieb said...

Ada tarikan magnet ka tu?Subhanallah,kebesaran Tuhan :)

Pezol Stylez said...

@Adieb: ye kot...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...