Tuesday, May 29, 2012

BERCANDA DI AIR TERJUN BEKOK PART 4 : PUAS




Part akhir aku dan kengkawan mandi manda kat Air Terjun Bekok, Johor

Setelah puas mandi manda, cuci-cuci mata, lepak-lepak..kitorang pun balik.

Overall, memang best mandi kat air terjun ni

Tenang, damai dan segar..maklumlah dalam hutan kan

Sebelum balik tuh..macam biasalah kena la snap2 gambar kan sebagai kenangan

Posing ala-ala model gitewwww..hahaha

Paling best, on the way nak balik tu kitorang singgah makan durian jap

Sedappppp uols !! Ok lah itu la saja entry aku kat air terjun ni

Korng2 yang nak datang sini tu,meh la datang. Besttt!!









Entry lain yang mungkin korang belum baca: 

Part 1 : Plan Last Minit
Part 2 : Batu Berdiri
Part 3 : Basah



4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nmpk keseronokan disitu dengan wujudnye DURIAN !!!! yihaaa...

Pezol Stylez said...

@AFA: hofkozlah..hha

❤farahin izzati❤ said...

tumpang lalu :)
sy xsampai lagi kat sungai bantang haha walaupun sy ddk johor hehehe

Pezol Stylez said...

@farahn: lepas ni boleh pergi sne yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...