Thursday, May 3, 2012

BILIK AIR PALING MENGGERUNKAN





Apa perasaan korang apabila masuk je bilik air ternampak lubang sedalam 15 kaki ke bawah..

Menggerunkan dan sangat mendebarkan..dalam kepala otak mesti korang cakap " kalau aku jatuh ni masa tengah berak ni..malu aku"..haha

Tapi itulah kenyataan sebuah penthouse yg terletak di Guadalajara kat Mexico yang mempunya bilik air yang sangat unik.

Dengan dilapis papan lantai kaca menjadikan korang akan nmpak bahagian bawah bilik air sedalm 15 kaki. Menarik bukan?







p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI



5 comments:

Azza Afdzal said...

buatnya kaca tu pecah...mcm ane tu haha

Pezol Stylez said...

@azza: pecah kaca..jatuh la jawabnya..hihi

Tulus Sweet said...

semangat~~~

Pezol Stylez said...

@tulus: haha

MISS Z BERCELOTEH said...

aduii...tak berani nak masuk hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...