Thursday, May 24, 2012

MARI MEMBACA NOVEL LUCAH PASTI GERSANG




Tengok hits keywords minggu lepas nampaknya, pencinta-pencinta novel lucah begitu gigih mencari bahan tu dlm blog aku.

Minat membaca novel tu tak salah tapi kenapa nak baca novel lucah??

Aiyoyo..sangap sangat dah ke??

dan bila pulak blog aku ni ada tulis novel-novel lucah ni??

hahaha....lawak je kan...


9 comments:

Ardini Izzati said...

Hahaha. KElakar laa. Adakah anda sebegitu? Hahahahahaha *gelak sampai tergulig-guling.

Pezol Stylez said...

@ardinni: ohh tidak sama sekali..haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk kne bc blog hang ni..byk info lucah ni...yummmyy...hahaha...

Pezol Stylez said...

@AFA: tu la psl..ade kot..cer carik

kaizen said...

normal la tu... blog ak slalu sgt org crik pic heliza seksi... sian awek angkat ak tuh...hahahaha

Pezol Stylez said...

@kaizen: tu la pasal..tp ok jugak kna...naek gak trfik blog kite..hihi

SYAH'IZZAT said...

wah bro. keyword search ni cmne nk tau apa yg orang search? guna ape??

Pezol Stylez said...

@syah: ni lebih kepada SEO punya searching

yumna zara said...

sengal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...