Sunday, May 20, 2012

BUFFERED EARNING DARI RHB NOW THE AWESOME 3





Ok fine, blog aku dah jadi sasaran pengiklan-pengiklan berbayar

kenapa kah?? kenapa?? kenapa?? dan kenapa??

Eh ko ni banyak songeh pulak kan..dah orang bagi amek je lah..kan kan kan

Baru bukak akaun Nuffnang tadi..rupa-rupanya BE aku yang minggu lepas dah jd ME

Minggu ni dapat BE baru plak dari RHB Now: The Awesome 3

Thanks Nuffnang kerana tak putus-putus bagi aku BE yer.

Sayang Nuffnang lebih *ayat bodek ni* Hahaha

p/s: Dengar2 ada hadiah ek kalau gune perkhidmatan perbankan kat RHB nih..





Info lebih lanjut mengenai RHB Now: The Awesome 3 --> SINI



8 comments:

luqman zakaria said...

tahniah2.. :) bukan senang nak dpt BE ni~

hairy said...

untonglah..

Cik Kamoo said...

Tahniah laaa....

Pezol Stylez said...

@luqman: thanks...betul2..susah giler nk dpt

Pezol Stylez said...

@hairy: untuong sikit je...hihi

Pezol Stylez said...

@kamooo: thanks

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh tahniah laa yeee..

Pezol Stylez said...

@a.f.a: thnks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...