Wednesday, December 19, 2012

GIVEAWAY 2 : 30% DISCOUNT LEGOLAND TICKET VOUCHER





Kita teruskan dengan giveaway kedua dari aku. Kali ni best sikit. Voucher 30% diskaun tiket masuk ke Legoland kat Johor. Sapa-sapa yang nak pergi legoland tu bley lah try join giveaway aku yang kedua ni. Mana tau dapat kan. Murah la sikit kalau nak masuk sana nanti. Sapa nakkk?? Angkat tangan cepat !! hahaha.





**************** 

Syarat-syarat nak join.

1. Follow facebook pages blog aku. Klik SINI. Kat sidebar blog aku ni pon ade juge.

2. Jangan LUPA follow blog aku tau. Hehehe

3. Klik segala iklan-iklan churp2 / nuffnang yang ada dalam blog aku nih. hehe

3. Buat DIALOG yang korang rasa paling kreatif dalam gambar kat bawah ni.





4. Link kan entry korang dalam ruangan komen entry ni.

5. Pemenang akan dikira berdasarkan ciptaan dialog yang dapat buat aku gelak terbahak-bahak.

6. Tempoh giveaway ni sampai esok pagi jam 11.30am (20.12.12) (28.12.12).


****************

p/s: pastikan lawak yer !! Semoga berjaya uols !!


8 comments:

Acik Riotaro said...

klu x dew fb cm mn lak??

Kesuma Angsana said...

aduhai tgh cari mood nk join segmen2 ni hehehe

Pezol Stylez said...

Acik: fb xde?? pelik nih..haha

Pezol Stylez said...

Kesuma: cari jgn xcari mood tu..hehe

Acik Riotaro said...

pelik?? nmpk pelik eh??
siyes x dew fb..

Mrizan.Net said...

Ni kalo aku menang ni acaner nak claim hadiah? ko pos ke kena amek sendiri ni? hahaha

Pezol Stylez said...

Mrizan: aku pos lah

krole said...

menarik ni hihihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...