Tuesday, December 18, 2012

PROMO GIVEAWAY DARI BLOGGER PEZOLSTYLEZ










Assalamualaikum. Hari ni nak promo sikit lah giveaway yang aku nak wat sebelum berakhirnya tahun 2012 ni. Rasanya dah lama tak buat contests. Semalam pon dah cashout akaun nuffnang. In Shaa Allah bulan depan dapat lah duitnye. Hehehe.

Memandangkan tahun ni aku banyak join larian marathon sana sini, banyak voucher yang organizer larian marathon bagi tapi aku tak gunakan voucher tu. Rasa sayang plak kan kalau tak guna.

Makanya. hari ni saya umumkan nak bagi voucher-voucher tu kat uols semua. Suke tak? Suke tak? *tiru gaya eric*. Mesti ramai yang tertanya-tanya apa giveaway yang aku nak bagi kan. Well, memandangkan all this voucher datangnya dari event larian so of course lah something yang berkaitan dengan sukan dan kesihatan. Jangan tak tahu ada satu voucher tu bernilai sehingga RM120.

Tapi korang jangan risau giveaway yang aku buat ni tak susah mana pon nak join. Korang mesti bley dapat punya dengan menggunakan konsep sapa cepat dia dapat. Senang bukan? So korang kenalah alert dengan giveaway ni sebab aku dipost pada bila-bila masa. 

So, kalau korang taknak terlepas merebut peluang ni sila lah sudi-sudi like FACEBOOK PAGES blog PEZOLSTYLEZ ni yer. So, sama-sama kita nantikan. Daaaaaaaa!!



2 comments:

yana aina said...

penantian suatu penyeksaan ... kikiki

bai baizura said...

ok kene lari laju2 jgk ni nk dptkn. hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...