Tuesday, December 18, 2012

GIVEAWAY 1 : CUTE SUNDRIES GUM EARPHONE




Giveaway pertama yang aku nak bagi adalah sepasang earphone comel berwarna hijau. Nama earphone ni adalah Sundries Gum sebab bentuknya macam gula-gula getah empat segi yang ada jual kat kedai tu. Aku tak bukak lagi kotak earphone ni. Memang fresh lagi lah bak kata orang. hehehe. 





****************


Apa yang korang perlu buat sebelum nak join giveaway ni?? 

1. Follow facebook pages blog aku. Klik SINI. Tak follow tak boleh join !! *nada garang! haha

2. Follow blog aku...tu pon kalau korang ada blog gak. Hehehe

3. Cuba teka berapa jumlah duit yang aku cashout semalam?? Tengok gambar kat bawah ni!

4. TAK PERLU wat entry yer. Hanya tulis tekaan korang dlm ruangan komen entry ni je.

5. Siapa dapat teka dengan cepat, tepat dan paling hampir tepat dikira sebagai pemenang.

6. Tempoh giveaway ni sampai 12.00 tengah malam ni.


****************




Good Luck !!



Berminat klik aje !!
p/s: Nak tau korang jadi apa di tahun 2020 nanti?? Klik SINI
p/s: TuneTalk bagi servis baik punya. Klik SINI


19 comments:

yana aina said...

230.20

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

Nurul Faiz said...

err... terus bagi jawapan kat sini ke?

Pezol Stylez said...

Nurul Faiz: yup..bg terus kat cni aje..

Pezol Stylez said...

@saifuddin: thanks 4 ur advice !!

Perantau Sahara said...

Pezol..saya rasa rasa RM252 laa..hehe :)

KorN said...

teka kat sini saje eh?
okei2 aku try teka eh.. nama pon teka..hint langsung xdak...
RM 114.62
ni aku rase bukan teka, tapi aku hentam saje.... hak hak hak

Sue-Rya Qistina said...

1. nnt saya akan follow k. x bole online fb kt office. sob sob. :(
2. dah follow ur blog dah. hehe
3. teka? RM112 kot. edisi main belasah je ni. miahaha

semoga ada rezeki utk ibu mengandung ni ye. hehehe

*Terima kasih atas ucapan anniversary saya ye :)

Miss NR said...

Saya join ye :)
Jawapan : RM 1112

#Betul tak? Betul tak? Huhu harap-harap betul..nak sangat earphone comel tuu..:3

Azza Afdzal said...

RM1002 haha main agak2 je ney

bai baizura said...

nak teka2. *hentak2 kaki. oh gedik. haha


taktau nak teka brapa T_T

375.22 boleh? haha

~super boy~ said...

3223 :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza buat anggaran...
RM 195.52

Pecinta pink^^ said...

alamak..cm susah je ni..hehe..sy try RM 120.52..hehe..btul ke idak ntah..haha

shasha yacob said...

hem rasanya 122 hihi

Kesuma Angsana said...

selamat bersgmen ye

Nurul Faiz said...

RM100.02

Nurul Filzah said...

rm282

anisidayu M said...

RM340.22.

OK, hentam. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...