Monday, December 17, 2012

DUIT AKAUN NUFFNANG DAH KOSONG





Alhamdulillah, tepat jam 4 petang tadi aku dah cashout duit dalam akaun nuffnang aku. Sekarang dah kembali RM0.00 macam dulu-dulu baru akaun ni. Ini merupakan cash-out yang ke-4 aku wat selama 3 tahun bergelumang di dalam dunia blog. Tak kisah lah kalau tak banyak pon nak cash-out, yang penting lepas RM50.00 sebagai syarat keluarkan income dalam nuffnang ni.

Thank you so much diucapkan kepada nuffnang kerana dah banyak bg duit sepanjang berblog ni, In Shaa Allah tahun depan mula berblogging dengan lebih giat lagi dan harap dapat income yg lebih masyuk. Hehehe. Yelah akhir-akhir ni busy sikit dengan praktikal. So, nak update entry pon susah sikit. Harap lepas abes praktikal ni boleh la berblogging puas-puas. Hehe





p/s: kene tunggu satu bulan dari sekarang baru dapat cek..lamanyerrrrrrr~



5 comments:

Sop Nama Saya said...

tahniah.. boleh banjer bro...

Pezol Stylez said...

Sop: tgu bulan depan lah..haha

Rozuan Ismail said...

duit masuk jgn lupa i taw

krole said...

tahniah bro...masyuk!!!

L said...

haha. L pun baru lepas cashout. kosong lagi nih nuff, ntah bila la plak boleh nk cashout lagi. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...