Wednesday, July 6, 2011

Macam Best Khemah Buai-Buai

Aktiviti masa lapang masa aku sekolah menengah dulu, rajin gak join camping ngn member sekolah. Tapi tak tau lak ade khemah bley tergantung. Serius best. Kalau hujan pon...tak la risau sgt basah kat lantai khemah. Tapi tu la yg selalu terjadi masa aku berkhemah dulu. Hujan je confirm abes basah lantai khemah. Mungkin lepas ni kalau nak pergi berkhemah pastikan khemah boleh tergantung cam kat dalam gambar ni. hehehe.




Jom join The Night Race dan menangi iPad 2, Canon EOS 550D dan HTC Desire -----> KLIK SINI.

21 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

sedap je tgk... leh tido atas angin... he3

: SOUNTRACK PILIHAN: KUNG FU PANDA 2, : 3,2,1 CINTA RENCAH LAMA!, : RAGINI MMS: ‘PARANORMAL ACTIVITY BOLLYWOOD, : DOWNLOAD FILEM: KL GANGSTER, : kecuaian dalam filem 3,2,1 CINTA didedahkan, jangan baca kalau belum tonton! , : AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

fairuz said...

macammane nak tido? tak bobos plak nanti? hahah

Pezol Stylez said...

OPM: betul2

Pezol Stylez said...

@FZ: mne de bobos....kn ade ltk papan tu kt lantai khemah.ish

nsdahlia said...

hanya yg bersaiz kecil dan sederhana je blh masok lam khemah ni :P

takut patah plak dahan pokok tempat gntung tu~

Isteri Encek Bard said...

MANAN NAK CARI KHEMAH CAM NIE BESTR GILER

Pezol Stylez said...

@nsdahlia: hurmmm...kne beli khemah yg besao la nmpk nye kalu org saiz besar nak naik..hehe

Pezol Stylez said...

@IEB: akak wat sendiri je la senang...;p

Miscellaneous Smiles said...

ehh best nyaa~~

En Keru said...

nak satu ble?

Cik Azizah said...

macam best. tapi takut lobos ke nanti. hahaha

Pezol Stylez said...

@MS: aah...best kan...hehe

Pezol Stylez said...

@Keru: amek dua pon xpe..hehe

Pezol Stylez said...

@aiziah: xla..ok je..lg pon rendah je pon...jatuh xsakit pom....;p

liyana shamsuddin said...

menarik..nanti nak pegi khemah time hujan boleh la buat macam ni..hehe

Pezol Stylez said...

@LS: betul2...;p

nuriz said...

syoknye kalo dpt duk berbuai dlm tu

Pezol Stylez said...

@nuriz: mestila best..hehe

Miss A said...

comelnye buaian tuh!hehe

i am S!L4H.. said...

tahan ke nak tampung org ni? ish2

srie ♥ halim said...

nak warna pink tuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...