Friday, July 8, 2011

Dapat Bantal iPhone Pun Jadilah

Rasanya dah hampir 5 tahun aku tak tukar phone baru. Masih setia dengan buah hati aku Samsung SGH-X620C. Teringin gak nak beli phone baru tapi keadaan memang tak mengizinkan dulu. Sabar jelah. Sekarang ni aku memang admire sgt kat iPhone. Smart giler. Tak payah gune keypad nak tulis. Main touch screen je. 

Pandang sekali memang nak sangat tapi bile pandang kat price tag fulamak terus cancel tak jadi beli. Huhu. Kena kumpul duit Nuffnang banyak-banyak ni dari sekarang. Hehe. Apa2 pun kepada sesiapa yang tak dapat beli iPhone tu, beli bantal iPhone pun jadilah. Lagi besar dan sedap untuk dipelok.









nak beli??? klik SINI

9 comments:

fairuz said...

haha bantal pon jadilah kan? so beli la ke aku satu!! ahahahha

Pezol Stylez said...

@fairuz: bley2...tp ko bayor..hehe

azwa amani said...

wahh sedapnyer bantal tuu

Meck said...

haha kretif

Miscellaneous Smiles said...

pezol nk bantal tu jugakk~~

Pezol Stylez said...

@azwa: aah....seddap2...mcm nk mkn plak kan...;p

Pezol Stylez said...

@meck: yup..betul2

Pezol Stylez said...

@MS: amek la....siLa2

i am S!L4H.. said...

haha. nak beli satu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...