Tuesday, April 23, 2013

WEECLICKS CARA TERBARU BUAT DUIT ONLINE FREE RM10



Salam and very good morning bloggers. Korang dah tau belum pasal weeclicks ni? Pasti ada yang belum tahu dan ada juga yang dah tahu kan. Its ok. Bagi yang tak tahu, weeclicks ni adalah satu medium terbaru pengiklanan. Ala lebih kurang macam Nuffnang jugak la tapi ni company lain.

Aku pon baru ja nak try weeclicks ni. Tengok macam best je. Korang daftar je weeclicks ni, dalam akaun korang nanti akan ada baki RM10. Tengok best kan. Belum apa-apa lagi dah dapat duit free kan. Macam ni la, bagi sesapa yang rasa nak try weeclicks ni, korang boleh la daftar yer.

Fungsinye pon lebih kurang jugak macam nuffnang tu, diorang akan letak iklan kat blog korang, pastu kalu ada orang klik iklan tu dapatla duit masuk dalam akaun kita. Mudah bukan? So apalagi...moh ler join sesama.

Nak daftar ------> www.weeclicks.com.my



pssst: tak salah mencuba yg baru...hihihi

3 comments:

Lelaki Ini said...

wah, terus ada RM 10? Bagusnya

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih berkongsi... :-)

MaYa MustWany said...

terus dapat rm10??hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...