Monday, April 1, 2013

JUARA MERENTAS DESA PIALA PENGETUA KOLEJ KEDIAMAN PERWIRA 2013




Semalam telah diadakan program Kejohanan Merentas Desa Piala Pengetua Kolej Kediaman Perwira, UTHM Johor edisi pertama sebagai salah satu aktiviti sambutan 10 tahun kolej kediaman perwira ni.  Banyak aktiviti lain yg diadakan seperti street soccer, indoor game, gotong-royong, pelancaran taman mini botani dan macam-macam lagi.

Tapi aku fokus pada merentas desa je. Pasal apa?? Sebab aku dpt jadi JUARA untuk larian semalam. Teror tak teror tak?? Hahaha. Alhamdulillah berkat training la kan. Kalau xde training mana nak menang kan. Apa-apa pon larian merentas desa semalam memang best. Tahniah la pada yang berjaya. Kepada yang tak berjaya boleh cuba semester depan plak. 

















7 comments:

aien hermionie said...

tahniah awk..

Pezol Stylez said...

@aien: thanks awak

AyueJean AJ said...

Wahhhh...
Juara tu..
Tahniah!!!
AJ zaman sekolah selalulah juara lari2 ni....
Dah habis sekolah juara makan dan tidur je.... =P

Mieza Jhaa K said...

Tahniah..akak dulu suka gk merentas desa ni..no mesti kurang dari 10..

wajah mcm familiar jee

Pezol Stylez said...

@mieza: familiar ke?/

Pezol Stylez said...

@ayu: ok letew

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Tahniah bro...aku dh lama x lari2 ni. Kuat lg kaki ko bro...wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...