Wednesday, September 21, 2011

Kau Reti Buat Origami Duit Tak

Bila dah kreatif tu memang kreatif juga kan. Sampai duit pun ley jd bahan nk tempat luahkan kekreatifan. Won Park telah menukarkan duit euro dan dollar kepada origami yang sangat menakjubkan. Rasa cantik gak kan tengok. Kalau korang nak beli ayam  kat pasar, korang buatlah origami  ayam pastu bayar guna tu. Mesti suke penjual tu. Hehehe. Apa2 pun terbaek la. Jom tengok.













sumber: Wan Park

6 comments:

.: iEyLa :. said...

takot terkoyak je duit tu..hehe..
anyway saye reti wat origami baju ngn double love je gune duit..kreatif jgk la kn..hihi ;)

aleen aiden said...

pergh3,kreatif gile sape yg buat nih.klo alin memang xlah,abes hancur duet kertas tu mcm tu je gayanye.hu3

Pezol Stylez said...

@.:iEyLa:. ok la tu tau wat origami..sye xtau langsung..hehe

Pezol Stylez said...

@aleen aiden: hahaha...;p

taoslayerz said...

kreatif siot~ nice

alinac lover said...

kalo yong buat sure koyak habis da duit tu hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...