Wednesday, October 10, 2012

PERMAINAN TERBARU ANGRY BIRD VERSI STAR WARS







Satu lagi versi permainan terbaru angry bird kesukaan ramai gamers kat  luar sana. Kali ini pihak produksi games angry bird akan melancarkan versi terbaru angry bird iaitu versi star wars. Aku tengok thriller pon macam best aje ni. Kalau korang ni peminat angry bird bolehlah download applikasi games ni yer pada 8 november 2012. Ada sebulan lagi. Sabar yer. Untuk maklumat dengan lebih lanjut, boleh melayari di http://angrybirds.com/starwars



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...