Monday, October 15, 2012

PENYEPIT BAJU AKROBATIK YANG CUTE




Eh ada lagi yang sidai kain atau baju basah gune penyepit yer kat ampaian? Maybe still ade kan. Yelah sekarang ni mesti ramai yang sidai baju gune hanger kan. Termasuk la aku. Hehehe. Kat sini ada satu produk penyepit baju yang sangat cute dan unik. Produk keluaran Pegzini Family ini menyediakan 5 penyepit baju akrobatik untuk setiap pek. Nice kan?? Korang nak beli bolehlah ke amazon.com. Ada jual kat sana tapi mahal lah harganya. 













2 comments:

♥ ROS ♥ said...

Salam pkenalan... Tq comen kt blog ros... :)

**xbleh ade pengepit mcm ni kt umah... Abis anak wat main... Hehehehe

Hnahdy said...

mmg cute. buat penanda buku lah. baru semangat sikit nak baca buku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...