Friday, October 12, 2012

CARA UNIK TERIMA IJAZAH DARI PELAJAR TARIAN UNIVERSITI MALAYA





Macam tak percaya je aku bila tengok pelajar-pelajar dari Universiti Malaya ni ambil ijazah dengan buat tarian dulu sebelum terima ijazah mereka. Sangat cool ok dan lain dari yang lain. Dari maklumat yang aku tahu, mereka ini adalah pelajar-pelajar dari kursus tarian dari Jabatan Pusat  Kebudayaan Universiti Malaya. Amacam?? Korang berani wat camni nak amek ijazah korang?? Hehehe.


4 comments:

Hnahdy said...

erk, boleh ka mcm tu..? hehe

piraaa said...

wakaka, kalau gua ni science computer nak buat cena agak2? hahaha

MIYAMIENATASHA said...

kelakorlah...heee..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

menari dulu erk. haaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...