Friday, March 23, 2012

NENEK PEMBIDIK TEPAT PROFESSIONAL TERTUA DUNIA HEBAT





Aku tabik spring kentang putar la ngn nenek dari india ni...

di usia 78 tahun Dirty Harry (Krishna) masih lg mampu untuk membidik pistol dan senapang..

terang mata nenek kan...byk petua nih...

dan dipercayai merupakan pembidik tepat professional tertua di dunia..

cayalah nenek...jgn main2 ngn nenek ni..piala dan medal mmg byk kat umah dia

faham-faham saja lah ek...







8 comments:

Nurmaisarah Azmi said...

fuuuh.. hebat.. aku yg muda pun tak dpat nak buat cam die...

Nancy Poh said...

tabik spring kentang putar juga dengan nenek ni..

Pezol Stylez said...

@nurmaisarah: tau xpe...samala iter

Pezol Stylez said...

@nancy: kannnnnnn..haha

::CIK LYNN:: said...

fuhh...jgn cari psal ngn nenek ni...kang skli kna tembak plak...=p

Pezol Stylez said...

@CikLynn: yup..betul2

MaYa MustWany said...

fuhh hebat la..

Pezol Stylez said...

@maya: yup..hebat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...