Monday, March 5, 2012

KEJOHANAN OLAHRAGA MASUM UTM PART 4: RAGAM ATLET





aku rasa ni la olahraga masum paling best aku join..

sume peserta happy2 je tengok..

stadium pon best, besar dan selesa...nak warming up pon byk tmpt..

lagipon kat sini rasa sejuk je sebab di kelilingi ladang kelapa sawit...

nak lari pon rasa cool aje...

jom tengok antara gelagat2 para atlet masum olahraga tahun ni...













11 comments:

MaYa MustWany said...

first pic..terbaik la yang pakai tdung tuh..lex je posing mcm tuh kan..

eh de pic tuh laki baju biru..err smpat lagi nyogeh..hahahah

Pezol Stylez said...

@maya: tau xpe..cam tau2 je ade org n amek pic..sempat pposing lg kann..

vista idzuerry said...

Pezol, bleh x smpaikan salam kat atlet UNIMAS yg nombor 1800 tu? minta ler kat dia... hehehe

vista idzuerry said...

Pezol, bleh x sampaikan salam kat atlet UNIMAS yg nombor 1800 tu? taste ler kat dia.... hehehe

Rozuan Ismail said...

cantik gmbr

Pezol Stylez said...

@vista: dia dh alik srwk dh pon...haha

Pezol Stylez said...

@rozuan: thanks

♥AieN ChoiN♥ said...

Waaa..syiok habes erk.. :)

CiK GorGeouS ! said...

hamboiii...sexy sangat Lah you ! =) btw, congrats atas usaha anda dan team...congrats jugak dapat medaL =)

Pezol Stylez said...

@aien: syok sgt2..hihi

Pezol Stylez said...

@cG: thanks..sexy ek..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...