Wednesday, November 28, 2012

MALAKOFF UTM ECO RUN 2012 KEMENANGAN BERGANDA




Alhamdulillah sempat juga aku update pasal larian yang aku join ahad lepas. Tahun ni merupakan kemenangan aku yang kedua selepas join larian yang sama pada tahun lepas kat utm skudai. Kemenangan kali ni tidak disangka sebab ramai gak yang join dan tidak menaruh harapan tuk menang tetapi berkat training hari2 sebelum event larian, inilah hasilnya yang aku dapat dengan dapat tempat pertama lagi dengan catatan masa terbaru 1 jam 07 minit untuk jarak larian 15km. In Shaa Allah kalau ade rezeki tahun depan ikot lagi. Hehehe


saja amek mood nak lari sehari sebelum pertandingan..hehe


peta larian pon dah berubah dari tahun lepas..masuk hutan utm woooo


team track & field uthm dah abes lari...yeahhhh dpt medal!!


yeahhhh...prize nak sikit dari tahun lepas..tak sangka plak..hehe


itu warna emas ok...suke kaler hijau..hehe




3 comments:

bukankosong said...

waaa

hebaq demo

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.... hebatnya........kalau leeza, mahu dh pengsan.

Nurfara Hani said...

wah. tahniah ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...