Wednesday, November 14, 2012

LUKISAN PALING MENGKAGUMKAN DARI PELUKIS BELANDA




Cuba korang tengok gambar kat bawah ni. Nampak seakan-akan gambar yang diambil dengan menggunakan kamera bukan?? Sebenarnya gambar ni adalah hasil lukisan dari pelukis berbakat dari Belanda Tjalf Spaarnay. Beliau telah menggunakan bakat yang ada dengan melukis makanan yang nampak seperti real dan menjualnya dengan harga $36,000 pound sterling setiap satu.












3 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1. tak macam gambar pun... serius awesome.
2. tetiba tertelah air liur masa tgk gmbr... ouch.. memalukan... haaaaa
3. nice entri.

Gadess.Butterfly said...

wahh..terliur tgk mknan tuh HOHO! nice lah ..mmg nmpk real (Y)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

singgah sini...
**cuma nak maklumkan sahaja, andai kata awk ada masukkan blog sy dlm bloglist, mohon semak erk sama ada boleh view atau tak. kalau tak boleh, mohon update link, sbb saya baru tukar kpd domain sndiri. pesanan ni diberi sebab blog awk ada dlm bloglist saya. he he he
Saya mohon maaf di atas segala kesulitan.
www.santaileeza.com (link baharu)

ANDAI KATA saya tidak disenaraikan dalam bloglist awak, awak boleh abaikan mesej ni. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...