Monday, January 28, 2013

SENI KREATIF PENYEPIT BAJU




Dah takde keje nak wat letew sampai penyepit baju pon nak jadikan bahan suka-suka? tapi ok la dari tak buat apa-apa kan. Comel gak tengok. Hehe. Korang yang takde buat ape tu boleh lah try wat macam ni. Tu pon kalau korang kreatif la kan. Kalau tak korang tengok je la ek. hehe.










5 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius tak ada kerja namanya ni, haaaa

Dear Bella said...

Boleh dijadikan birthday present ni... hehe

Lan Bingka said...

kreatifnya..

MaYa MustWany said...

telur tuh cantik..comel

Cik Zaitul said...

nak jugak..
nak yang sumpah2..
mmg kretipp..tapi nak buat tu yang payah..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...