Wednesday, May 9, 2012

VARIASI MENU CUPCAKES BANGKITKAN KEGHAIRAHAN



Hmmmm...pagi-pagi dah wat entry pasal makanan kan..rasa lapar lak tetiber.

Nasib la sapa yg belum sarapan lagi tu sila sarapan ccepat-cepat yer sebelum masuk keja.

Nanti kebulur pulak kang tak makan..hahaha

Ni merupakan antara variasi cupcakes yang ada diseluruh dunia..

Baru tahu ada macam-macam bentuk resepi nak buat cupckes ni kan..

Kalau kat malaysia ni..tak pernah lagi nmpk orang buat cupcakes macam ni..

Nampak unik dan menyelerakan je kan...hihi















p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI





2 comments:

A I Y R A said...

nmpak sdap (:

Unknown said...

@aiyra: yup...sdap2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...